سوپ مرغ و لوبیا

(امتیاز دهید)




جدول ارزش غـذایی برای سوپ مرغ و لوبیا


کالری برای یک نفر : 86 کالری


چربی برای یک نفر : 2.70 گرم


پروتئین برای یک نفر : 7.00 گرم


کربوهیدرات برای یک نفر : 9.20 گرم

مواد لازم جهت تهیه سوپ مرغ و لوبیا :

1. کره :
25 گرم

2. پیازچه , خرد شده :
3 عدد

3. سیر , له شده :
2 حبه

4. مرزنجوش , ریز شده :
1 شاخه

5. سینه مرغ بدون استخوان , مکعبی خرد شده :
350 گرم

6. عصاره مرغ :
2 پیمانه

7. نخود کنسروی , آبکش شده :
350 گرم

8. سبزی معطر که با نخ به یکدیگر متصل شده باشند :
1 دسته

9. فلفل دلمه ای قرمز , نگینی شده :
1 عدد

10. فلفل دلمه ای سبز , نگینی شده :
1 عدد

11. پاستای خشک کوچک غیر ساده :
115 گرم

12. نمک :
به میزان لازم

13. فلفل :
به میزان لازم

14. نان های مکعبی شکل خرد شده جهت سرو :
به میزان لازم

طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا :

سایت آشپزی آوای سلامتی

1. کره را در یک قابلمه بزرگ آب نمایید . پیازچه ها , سیر , مرزنجوش تازه و مرغ خرد شده را اضافه نموده , مدام هم بزنید و روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه بپزید .

2. عصاره مرغ , نخود ها و دسته سبزی معطر را افزوده , با فلفل و نمک چاشنی را اندازه نمایید .

3. سوپ را بجوشانید , حرارت را کم نمایید و بگذارید حدود 2 ساعت به آرامی بجوشد .

4. فلفل دلمه ای های خرد شده و پاستا را به قابلمه اضافه نمایید , سپس به مدت 20 دقیقه دیگر به آرامی بجوشانید .

5. سوپ را به یک ظرف سوپ خوری گرم منتقل نمایید . جهت سرو , سوپ را داخل کاسه های یک نفره مخصوص تقسیم نمایید و با نان های مکعبی شکل سرخ شده , تزیین نموده و بلافاصله آن را سرو نمایید .



طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

به موضوعات رقابتی علاقه مندم !!!!

یک نظر دهید

Histat