سوپ پیاز و سیب زمینی

(امتیاز دهید)




جدول ارزش غـذایی برای سوپ پیاز و سیب زمینی


کالری برای یک نفر : 80 کالری


چربی برای یک نفر : 1.70 گرم


پروتئین برای یک نفر : 1.70 گرم


کربوهیدرات برای یک نفر : 15.50 گرم

مواد لازم جهت تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی :

1. روغن نباتی :
2 قاشق غذاخوری

2. سیب زمینی , نگینی خرد شده :
900 گرم

3. هویج , نگینی خرد شده :
1 عدد

4. پیاز , خلال شده :
2 عدد

5. سیر , له شده :
2 حبه

6. عصاره سبزیجات :
1 پیمانه

7. آب پرتقال شیرین نشده :
نصف پیمانه

8. ماست ساده کم چرب :
225 میلی لیتر

9. گشنیز تازه , خرد شده :
2 قاشق غذاخوری

10. نمک :
به میزان لازم

11. فلفل :
به میزان لازم

12. گشنیز جهت تزیین :
مقداری

13. خلال پوست پرتقال :
مقداری

طرز تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی :

سایت آشپزی آوای سلامتی

1. روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت 5 دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .

2. آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت 20 دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .

3. محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .

4. قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .

5. در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

6. غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .



طرز تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

به موضوعات رقابتی علاقه مندم !!!!

یک نظر دهید

Histat