مارکیز شکلاتی

(امتیاز دهید)




جدول ارزش غـذایی برای مارکیز شکلاتی


کالری برای یک نفر : 138 کالری


چربی برای یک نفر : 12.50 گرم


پروتئین برای یک نفر : 1.00 گرم


کربوهیدرات برای یک نفر : 5.70 گرم

مواد لازم جهت تهیه مارکیز شکلاتی :

1. شکلات خالص :
200 گرم

2. کره :
100 گرم

3. زرده تخم مرغ :
3 عدد

4. شکر دانه ریز :
75 گرم

5. اسانس با طعم شکلات :
1 قاشق چای خوری

6. خامه پرچرب :
300 میلی لیتر

مواد لازم جهت سرو :

1. خامه تازه :
مقداری

2. پودر کاکائو جهت پاشیدن روی دسر :
مقداری

طرز تهیه مارکیز شکلاتی :

سایت آشپزی آوای سلامتی

1. شکلات ها را به قطعات کوچک خرد نمایید و به همراه کره داخل کاسه ای بریزید و آن را روی قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند . سپس مایه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود .

2. تخم مرغ های زده شده را با شکر داخل کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید . سپس مایه ی شکلات سرد شده را اضافه و با استفاده از همزن برقی با سرعت کم , مواد را خوب بزنید . اسانس شکلات را به مواد افزوده و هم بزنید .

3. خامه را آنقدر بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد . سپس آن را به مایه شکلات بیافزایید و هم بزنید . با استفاده از قاشق , مخلوط آماده شده را داخل شش عدد ظرف یک نفره و یا قالب فلزی کوچک بریزید . آن ها را حداقل تا 2 ساعت سرد نمایید .

4. جهت سرو , هر کدام از آن ها را داخل ظرف مخصوص سرو به صورت جداگانه برگردانید , اگر موقع بیرون آوردن دسرها از قالب هایشان , کمی دچار مشکل شدید , قالب های دسر را به مدت چند ثانیه داخل کاسه آب گرم بگذارید تا مارکیزها به راحتی از قالب ها جدا شوند . روی دسرها را پودر کاکائو بپاشید و آن ها را با میوه هایی که درون شکلات کرده اید و خامه تازه سرو نمایید .



طرز تهیه مارکیز شکلاتی

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

به موضوعات رقابتی علاقه مندم !!!!

یک نظر دهید

Histat