دستورپخت کیک انار خوشمزه

طرز تهیه کیک انار مخصوص شب یلدا
(امتیاز دهید)

چند روز دیگر بلندترین شب سال یعنی شب یلدا خواهد رسید اگر میخواهید در این شب یک آشپزی متفاوت ارائه دهید حتماً این دستور را به دقت بخوانید.

کیک انار

مواد لازم برای کیک اسفنجی:

  •  تخم مرغ 6 عدد
  • آرد 150 گرم
  • شکر 150 گرم
  • وانیل نصف ق چ
  • بکینگ پودر یک ق چ

مواد لازم برای خامه فرم گرفته :

  • یک لیوان خامه شانتی
  • اسانس توت فرنگی چند قطره
  • رنگ صورتی ژله ای دو قطره

مواد لازم برای شهد :

  •  شکر یک پیمانه
  • آب نصف پیمانه
  • پوست پرتقال دو تکه

برای تزیین :

  •  یک عدد مربای پرتقال درسته
  • برگ نعنا یا پرتقال
  • منجوق خوراکی
  • انار دانه کرده سرخ

طرز تهیه کیک انار مخصوص شب یلدا :

 ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های را با دور همزن بالا میزنیم تا پف
کند . سپس شکر و وانیل را کم کم روی سفیده میپاشیم و همزن هم کار میکند تا فرم بگیرد . زرده ها را داخل سفیده ریخته و مجدد هم میزنیم تا مخلوط شوند  .اکنون همزن را خاموش کرده و سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا مخلوط و الک کرده ایم در 2 نوبت روی مواد میریزیم . حالا با لیسک مواد را زیر و رو میکنیم . کف قالب 30 سانتی را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه را داخل آن ریخته و در فر از پیش داغ شده میگذاریم تا مدت حدود 60 دقیقه در فر 170 درجه می پزیم .

yalda_1
یک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب با کمی پوست پرتقال را میجوشانیم تا غلیظ و معطر شود . میتوایند از اسانس به جای پوست پرتقال استفاده کنید . کیک که خنک شد دو نصف کرده و میان آن را شهد میریزیم و با برس میمالیم .

yalda_2
خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکی میزنیم . پف که کرد کنار میگذاریم .

yalda_3
سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم .

yalda_6
تکه های برش بالایی کیک را سه گوش برش میزنیم و بعد یک تکه را برمیداریم و کنار میگذاریم . به تکه آخر آن نیازی نیست زیرا باید انار ها و خامه دیده شود . بعد به صورت اریب روی کیک به شکلی که مشاهده میکنید قرار میدهیم . با مربای پرتقال و برگ سبز و منجوق های خوراکی تزیین میکنیم .
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

به موضوعات رقابتی علاقه مندم !!!!

یک نظر دهید

Histat