کیکی خوشمزه و مغذی از خرمالو

طرز پخت کیک خرمالو پاییزی
(امتیاز دهید)

کیک خرمالو Persimmon-cake

مواد مورد نیاز :

  • تخم مرغ : 3 عدد
  • آرد سفید : 2 فنجان
  • روغن مایع : 1 فنجان
  • شکر : ¾ فنجان
  • بکینگ پودر : 2 قاشق مرباخوری
  • خرمالو پوره شده : 3 عدد
  • گردو : ½ لیوان
  • جوز هندی : ¼ قاشق چایخوری

مراحل آماده سازی :

  1. شکر و روغن مایع را با همزن کمی بزنید تا کمی سبک شود.
  2. سپس تخم مرغ ها را یک دانه یکدانه اضافه کنید و هر تخم مرغ را حدود 1 دقیقه با همزن بزنید.
  3. جوز هندی را نیز اضافه کنید.
  4. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و مواد بالا اضافه کنید.
  5. در آخر خرمالو پوره شده و گردو خرده شده را با مایه کیک مخلوط کنید.
  6. کف یک قالب 23 سانتی متری را با کاغذ کاهی یا روغنی بپوشانید و مایه کیک را درون آن بریزید.
  7. در فر 180 درجه سانتیگراد  به مدت 1 ساعت زمان پخت دهید.

نکته :

1 – کسانی که کیک های خیس و مرطوب را می پسندند،حتما این کیک را یکبار امتحان کنند.

2 – تزیین با روکش شکلات و برگ شکلاتی و کمپوت گیلاس می باشد.

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

به موضوعات رقابتی علاقه مندم !!!!

یک نظر دهید

Histat