دستور پخت کیک کدو حلوایی

طرز تهیه چيز كيک كدو حلوايى به صورت دو رنگ
(1 نفر با میانگین: 300 از 5)

  مجله آشپزی ایده آل: این چیزكیك را حتما به صورت دو رنگ و دو لایه تهیه كنید. چراكه طعم شیرین لایه دوم در كنار طعم لایه اول مزه بهتری ایجاد می‌كند.

مواد لازم برای لايه بيسكويتي:

  •       كره: 100گرم
  •    بيسكويت ساده: 250گرم
  •     دارچين: 2 قاشق چاي‌خوري

مواد لازم لايه چیز کیک:

  •       پنيرخامه‌اي: 240گرم
  •     تخم‌مرغ: 2 عدد
  • شكر: يك‌دوم پيمانه
  •    پوره كدو: يك‌دوم پيمانه
  •    وانيل: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  •    دارچين و جوزهندي: به میزان لازم
  •     ژلاتين: 2 قاشق سوپ‌خوري

روش تهیه:

برای لایه بیسكویتی: كره را كاملا ذوب كنید. سپس بیسكویت را در دستگاه غذاساز كاملا پودر كنید و به آن دارچین و كره را بیفزایید. مواد را به كمك دست در یك قالب كه از قبل آن را كاملا چرب كرده‌اید پرس كرده و با دست فشار دهید تا منسجم شوند. سپس آن را در یخچال برای 30 دقیقه قرار دهید.

برای لایه مواد چیزكیك:

پنیر خامه‌ای و تخم‌مرغ را بزنید تا یكدست شوند و سپس به آن شكر و وانیل را بیفزایید و هم بزنید تا مواد یكدست شده و شكر در مواد دیده نشود.

مواد را به دو بخش تقسیم كنید. به لایه اول یك قاشق سوپ‌خوری ژلاتین حل شده در یك‌چهارم پیمانه آب را اضافه كرده و روی لایه بیسكویتی قرار دهید و 2 ساعت زمان دهید تا خودش را بگیرد.

سپس به لایه دوم پوره كدو حلوایی، دارچین و جوزهندی را افزوده و باقی ژلاتین حل شده در آب را بیفزایید و روی لایه سفید دهید و سپس 4 ساعت زمان دهید تا مواد كاملا خود را بگیرد.

چیز كیك را خارج كرده و حتما با خامه یا یك اسكوپ بستنی وانیلی سرو كنید.

نكته:

  1.  برای تهیه چیزكیك كدو حلوایی حتما از قالب كمربندی استفاده كنید.
  2. این چیز كیك تا یك هفته در یخچال با پوشش قابل نگهداری بوده و خشك نمی‌شود.
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

به موضوعات رقابتی علاقه مندم !!!!

یک نظر دهید

Histat