آموزش پخت حلوای خوشمزه و خوش عطر

طرز پخت حلوای گل محمدی
(امتیاز دهید)

مواد لازم :

– كره: 350 گرم
– آرد: 500 گرم
– روغن مایع: 150 گرم
– عسل: 3 قاشق سوپ‌خوری
– پودر قند: 280 گرم
– پودر گل محمدی: یك پیمانه
– هل: یك قاشق چای‌خوری
– گلاب: یك پیمانه
– بادام پودر شده: یك پیمانه

طرز تهیه:

1 –  روغن مایع را همراه كره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نكند.

2 – پودر بادام را اضافه كنید تا تفت بخورد.

3 –  مواد را از روی حرارت برداشته، عسل و پودر هل را نیز اضافه كنید.

4 –  وقتی از حرارت افتاد، پودر قند و پودر گل محمدی را به همراه گلاب اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا مواد به‌صورت خمیر درآید.

5 – می‌توانید حلوا را داخل سینی پهن كنید و پس از سرد شدن قالب بزنید یا به اندازه یك قاشق از مواد برداشته، آن را گرد كنید و داخل گل محمدی پودر شده بغلطانید.

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

به موضوعات رقابتی علاقه مندم !!!!

یک نظر دهید

Histat