دستور پخت سوپ چغندر خوشمزه

طرز تهیه سوپ چغندر
(امتیاز دهید)

همــه‌می‌داننـد كه رنگ قرمز اشتهاآور است. حالا اگر شما غذایی را طبخ و سرو كنید كه رنگش قرمز باشد نیمی از راه جلب توجه به غذا را بی‌زحمت رفته‌اید. چغندر مانند سیب‌زمینی از گروه گیاهانی است كه ریشه آن مصرف می‌شود. این گیاه در ایران معمولا به صورت پخته شده با شكر كه «لبو» نام می‌گیرد، خورده می‌شود اما سوپ آن را به هیچ وجه از دست ندهید كه یكی از خوشمزه‌ترین و پرخاصیت‌ترین سوپ‌ها در فصل پاییز و زمستان است.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

  • چغندر متوسط:  3عدد، رنده شده
  • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  • هویج متوسط: یك عدد، رنده شده
  • سیب‌زمینی: یك عدد، رنده شده
  • آب مرغ: یك و نیم لیتر
  • ورمیشل: 100 گرم
  • خامه: یك‌چهارم پیمانه
  • سركه سفید: 2 قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

1- روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و چغندر و هویج را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.

2- سیب‌زمینی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه آب مرغ را به سوپ بیفزایید. پس از اینكه به جوش آمد، شعله را كم كرده و با در بسته، 25 دقیقه آن را بپزید.

3- هنگامی كه سبزیجات كاملا پخت، نمك و فلفل آن را اندازه كرده و ورمیشل را اضافه كنید. پس از 15 دقیقه سركه و خامه را داخل سوپ ریخته و هم بزنید. سوپ را با نان و سبزی خوردن سرو كنید.

نکات:

1- اضافه كردن كمی گردن و بال مرغ، سوپ را خوشمزه‌تر می‌كند.

2- می‌توانید كمی جعفری ساطوری‌شده قبل از سرو در سوپ بریزید.

3- این سوپ با آب‌گوشت یا قلم خوشمزه‌تر می‌شود.

4- می‌توانید خامه را حذف كنید.

5- به جای سركه از آبلیمو نیز می‌توانید استفاده كنید.

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

به موضوعات رقابتی علاقه مندم !!!!

یک نظر دهید

Histat